Helsdingen Eten en drinken

Open Dag Podium

Inmiddels wordt er al een tijdje hard gewerkt aan de bouw van het podium. Dit hebben jullie als bezoekers ongetwijfeld gemerkt en daarom laten we jullie graag zien wat er allemaal gebeurt! Kom op 30 juni tussen 10.00 uur en 13.00 uur kijken hoe het podium eruit komt te zien, door wie er zo hard wordt gewerkt en waar je straks naar voorstellingen zit te kijken! Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee zijn er mensen van de aannemer, de theaterstichting, het licht en geluid en het Sportcentrum aanwezig om jou rond te leiden en je vragen te beantwoorden.
Graag tot dan!

HelsdingenNieuwsbrief juni 2018

Hier vindt u de nieuwsbrief van deze maand!

Lees meer »

HelsdingenOpen Dag Podium

30 juni van 10.00 - 13.00 uur binnen kijken bij de bouw van het podium!

Lees meer »

TREK in een gezonde lunch?
Kijk op onze barkaart!