Zwembad Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen

Banen zwemmen

Banenzwemmen is een leuke en gezonde manier om aan je conditie te werken. Zeker als je niet direct de behoefte hebt om in een vaste groep te sporten. Sportcentrum Helsdingen biedt je de gelegenheid vrij te zwemmen op momenten waarop het zwembad of een gedeelte daar van exclusief voor banenzwemmers is geopend. Het banenzwemmen kan in het wedstrijdbad en soms in het doelgroepenbad.

Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen is de ideale mogelijkheid om gezellig met de kinderen te gaan zwemmen en glijden, of met je vrienden even lekker gek te doen. Tijdens het 'vrijzwemmen' is er volop speelmateriaal beschikbaar, kun je van de glijbaan en regelmatig zorgt Sportcentrum Helsdingen voor een extraatje:  watervoetbal, loopbrug, opblaashindernisbaan.

Loop over het water in de waterbal of ren van de ene kant naar de andere kant van het zwembad over de loopbrug. Lukt het jou zonder te vallen? 

Discozwemmen

Elke vrijdagavond vanaf 18.30 uur gaan in het doelgroepenbad de discoverlichting en de muziek weer aan. De laatste hits worden gedraaid in het swingende zwembad. Dus neem je vrienden en vriendinnen mee naar Sportcentrum Helsdingen en kom lekker feesten! (je moet wel een zwemdiploma hebben). (Voor kinderfeestjes maken we een uitzondering, bel voor de mogelijkheden.)

Discozwemmen voor jeugd tot en met 12 jaar is elke vrijdag van 18.30 tot 20.00 uur.

Gezinszwemmen

Voor gezinnen met kleine kinderen kan het soms te druk zijn in het zwembad. Daarom hebben wij een tijdstip gereserveerd waarop het zwembad alleen toegankelijk is voor gezinnen. Je kunt dan naar hartenlust gebruik maken van alle mogelijkheden die ons bad biedt.

Zit je kind op zwemles? Dan is het gezinszwemmen de uitgelezen mogelijkheid om nog eens extra te komen oefenen. Onze zwemdocenten geven je graag “tips en tricks”.

Er zijn geen activiteiten gepland.

HelsdingenNieuwsbrief juli 2018

Bekijk hier de nieuwsbrief van deze maand!

Lees meer »

ZwembadZomerrooster 2018

Lees hier de aanpassingen in het rooster van zaterdag 14 juli t/m zondag 19 augustus 2018.

Lees meer »

TREK in een gezonde lunch?
Kijk op onze barkaart!